Caravan kussens

 

Caravan kussens

Bent u toe aan nieuwe caravankussens, omdat de huidige kussenset bijvoorbeeld gedateerd of versleten is? Kussen Allure heeft altijd een passende oplossing! Bij Kussen Allure kunt u nieuwe caravan kussens op maat bestellen of oude kussens opnieuw laten bekleden.

U kunt ons de gewenste maten of oude kussens toesturen of langskomen in onze showroom. Natuurlijk komen we de caravankussens ook graag bij u opmeten (in Nederland).

Kussens met een afwijkende vorm? Geen probleem, ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

 

 

 

 

 

Exclusieve caravan kussens

Kussen Allure weet als geen ander dat niet alle caravankussens recht zijn of dezelfde maten hebben. Dit maakt het wat lastiger om ze via de webwinkel te bestellen. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, raden wij u aan om met één van onze adviseurs contact op te nemen wanneer u op zoek bent naar maatwerk caravankussens. Zij gaan samen met u op zoek naar caravankussens die geheel naar uw smaak zijn en waarvan u jarenlang plezier heeft!

Stof voor caravan kussens

De stoffen die Kussen Allure aanbiedt in de webwinkel, komen vooral voor buitengebruik het beste tot hun recht. In onze showroom te Waalre is daarnaast een uitgebreid assortiment binnenstoffen te bezichtigen, speciaal voor kussens in uw caravan. Het is dan ook raadzaam om in onze showroom langs te komen om uw caravankussens op maat te laten maken op basis van ons uitgebreide assortiment aan caravan binnenstoffen.

We raden u aan om eerst de meest gestelde vragen te lezen, voor u de caravankussens opmeet.

Caravan kussens opnieuw bekleden

Heeft u al caravankussens, maar zijn deze toe aan nieuwe bekleding? Ook voor het vernieuwen van de bekleding van uw (caravan)kussens kunt u bij Kussen Allure terecht.

We hebben stoffen van zeer hoogwaardige kwaliteit, met de volgende stofeigenschappen:

*Anti-schimmel

*Lucht doorlatend

*Kleurecht

*Vlek werend

*Waterafstotend

 
 

Opa's wijze raad

Als u caravankussens wilt bestellen is het raadzaam om mallen op te sturen of u oude kussens. Zo kunnen we de kussens precies namaken of het beste opnieuw bekleden. Opmeet afspraken zijn meer dan welkom!!

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Maak hier uw kussen op maat »