B2B

Fijne samenwerking

Bij Kussen Allure kunt u ook terecht als bedrijf zijnde voor B2B. Is het voor eenmalig of voor een langdurig samenwerkings verband? Kussen Allure behandelt graag uw vraagstukken. Omdat we niet alles via de site kunnen laten verlopen, komen wij daarom ook graag op locatie om uw vraagstukken bespreekbaar te maken. Bent u nu een bedrijf wat steigerhouten meubels levert of heeft u een binnenhuis project dan zijn wij zeker een goede partner. Wij nemen al uw werk uit handen. En wij zorgen ervoor dat uw bestelling optijd geleverd word. Kortom aan Kussen Allure heeft u een goede partner.

Horeca kussens/ project stoffering

Bij Kussen Allure kunnen wij ons voorstellen dat u weleens na verloop van tijd een ander interieur wilt in uw horeca zaak of dergelijke. Dat doen wij ook. Na een goed persoonlijk gesprek zullen wij dan ook echt maatwerk leveren die uw zaak dat net even meer uitstraling geeft. Een goede uitstraling is meer klanten voor uw zaak. Ook als uw een nieuwbouwpand betreed kunnen wij vanaf de tekening tot aan de realisatie een goede partner voor u zijn betreft het invullen van u wensen op stofferings gebied.

 

Binnenstoffen

Kussen Allure beschikt over veel binnenstoffen die special gefabriceerd zijn voor project stofffering. Deze zijn niet te vinden in onze webwinkel. Vraag naar de mogelijkheden of kom ze bekijken in onze showroom te Waalre. Wij maken op basis van u ontwerp u kussens geheel na.

Wij verkopen: Kvadrat, Reynaldo, Keymer, Sunbrella, Silvera, Romo, Trekatex, Leo tex en compleet accortiment Viva Fabrics.

Kussenallure service

Levertijd: 12 werkdagen aan huis/zaak geleverd. Kwaliteit: alle stoffen zijn goed tot uitstekend.hoge martindale (slijtvastheid) Merken: Sunbrella, Sunproof, Keymer.

Dit zijn de beste indoor/outdoorstoffen.Schuim: Nederlands fabrikaat. Hoog soortelijk gewicht voor intensief gebruik

Wat zeggen anderen over de kussens op maat van KussenAllure?

Bekijk meer reviews op webwinkelkeur.

webwinkelkeur