Bankkussen tuin

Bent u op zoek naar een bankkussen voor op uw loungebank in de tuin? U wilt natuurlijk wel dat deze perfect past, dat het kussen niet te klein is, maar ook niet uitsteekt. Daarom is het op maat maken van een bankkussen voor in de tuin een uitstekende oplossing. Waar u dat kunt laten doen? Bij Kussen Allure!

 

Bankkussen tuin

Bankkussen voor in de tuin: kies zelf een soort schuim en stof

Laat u bij Kussen Allure een kussen op maat maken, om op uw bank in de tuin te laten leggen? Op onze website kunt u zelf een kussen samenstellen. Kies zelf welk soort schuim u prettig zou vinden om op te zitten en vervolgens een stof die u mooi vindt.

De specialisten van Kussen Allure geven de voorkeur aan SG35 schuim, omdat dit schuim zorgt voor een stevige zit. Een kussen voor in de tuin die van zit schuim gemaakt is, blijft lang mooi en behoudt zijn pasvorm. Ideaal voor langdurig gebruik. Wanneer u zelf liever op een ander soort schuim zit, dan kunt u dat natuurlijk in het keuzemenu aangeven.

Voor consumenten en bedrijven

Een bankkussen voor uw bank in de tuin op maat maken laat u dus over aan Kussen Allure. Wij zijn echter niet alleen consumenten van dienst. Heeft u bijvoorbeeld een horeca onderneming en heeft u nog kwalitatief goede kussens voor de banken en stoelen op uw terras nodig? Ook dan kunt u bij ons een bestelling plaatsen. Heeft u vragen over de kussens die wij op maat maken? Bel dan even naar 06-47185070.

Meest bekeken:
Tuinkussens op maat bestellen | Kussens loungeset kopen | Loungeset kussens kopen