Bootkussens op maat

bootkussen-kussenallure
 

Bootkussens op maat kopen

Kussens op maat online bestellen is wat Kussen Allure mogelijk maakt. Dat kan echter niet voor alle soorten kussens die u bij ons kunt aanschaffen. Dit geldt bijvoorbeeld voor wanneer u bij ons bootkussens op maat wilt kopen. Omdat iedere boot anders is, dient Kussen Allure een speciale berekening te maken voor het maken van uw bootkussens. Wij raden daarom aan om de maten van uw boot en eventueel ook foto’s van uw huidige kussen naar onze medewerkers te sturen, indien u door Kussen Allure bootkussens op maat wilt laten maken. Voldoen uw oude kussens nog, maar kunnen ze wel een nieuw stofje gebruiken? Stuur dan uw kussens naar ons op of breng ze naar ons toe voor het laten her stofferen van uw bootkussens.

 
Speedbootkussens_kussenallure

 

Sloep_kussenallure_bootkussens

 

Sunbrella_kussenallure_bootkussens

 

 

Waterafstotende kussenst

Alle buiten stoffen van Kussen Allure zijn voorzien van een waterafwerende coating. Deze beschermen de bootkussens tegen verkleuren en invloeden van buiten af, zoals schimmels, plekken en vlekken. De stoffen zijn bestendig tegen: chloorwater, zeewater, schimmelwerend, vlekwerend en kleurvast.

Tip: kies Sunbrella stof bij bootkussens

Herstofferen bootkussens

We begrijpen dat u misschien niet de gehele set kussens van uw boot wilt vervangen. Dus voorziet Kussen Allure u ook graag van alleen nieuwe kussen hoezen van de beste stof.Hiervoor dient u wel contact op te nemen met een van onze adviseurs. Dit omdat het om complexere maatvoering gaat die helaas niet via onze website kan verlopen.

Soorten bootkussens

Wij maken bootkussens voor alle boten.

* Boot kussens

* Jacht kussens

* Zeilboot kussens

* Kussens voor binnenvaart schepen

* Speedboot kussens

* Plezierjacht kussens

* Sloep kussens

 
 

Opa's wijze raad

Als u bootkussens wilt bestellen, kunt u het beste een opmeet afspraak maken. Wij komen graag op locatie de mogelijkheden bespreken. Wilt u alvast een richtlijn betreft prijs? Meet dan de grootste maten in lengte en breedte en gewenste dikte natuurlijk, en geef ons deze door. Zo kunnen wij voor u een richtprijs bepalen.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Maak hier uw kussen op maat ยป