Bootkussens op maat kopen

Bootkussens op maat kopen, waar doet u dat? Bij Kussen Allure natuurlijk. Ons bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het leveren van maatwerkoplossingen ten aanzien van kussens. Op onze website kunt u eenvoudig en snel uw wensen doorgeven en de voor u perfecte kussens samenstellen. Bepaal zelf op welk soort schuim u wilt zitten en welke stof u het mooist vindt.

Of u nu kussens voor uw boot of in de tuin nodig heeft of zitkussen op maat voor de stoelen op uw terras, bij Kussen Allure kunt u altijd terecht.

bootkussens op maat kopen
Waterafstotende kussens

Bootkussens op maat kopen, herstofferen ook mogelijk

Kussens op maat online bestellen is wat Kussen Allure mogelijk maakt. Dat kan echter niet voor alle soorten kussens die u bij ons kunt aanschaffen. Dit geldt bijvoorbeeld voor wanneer u bij ons bootkussens op maat wilt kopen. Omdat iedere boot anders is, dient Kussen Allure een speciale berekening te maken voor het maken van uw bootkussens.

Wij raden daarom aan om de maten van uw boot en eventueel ook foto’s van uw huidige kussen naar onze medewerkers te sturen, indien u door Kussen Allure bootkussens op maat wilt laten maken. Voldoen uw oude kussens nog, maar kunnen ze wel een nieuw stofje gebruiken? Stuur dan uw kussens naar ons op of breng ze naar ons toe voor het laten herstofferen van uw bootkussens.

Contact opnemen met onze adviseurs

Bootkussens op maat kopen doet u dus bij Kussen Allure. U kunt rekenen op de beste service. Wilt u een bestelling bij ons plaatsen of de mogelijkheden voor het maken of herstofferen van bootkussens bespreken?

Neem dan contact op met onze adviseurs, via het nummer 06-47185070.

Meest bekeken: Loungekussens kopen | Loungeset kussens bestellen | Loungekussens kopen