Buiten kussens op maat

Voor het kopen van buiten kussens op maat hoeft u de deur niet meer uit. U kunt ze namelijk gemakkelijk en snel bestellen via de webshop van Kussen Allure. Stel in het keuzemenu uw kussens samen en geef door wat uw wensen ten aanzien van het schuim en stof zijn. Wanneer wij uw bestelling binnen hebben, gaan wij meteen voor u aan de slag.

Binnen 2 à 3 weken kunt u genieten van kwalitatief hoogstaande kussens.

Ibiza kussens
Opa's wijze raad

Opa's wijze raad

Buiten kussens op maat van Kussen Allure gaan erg lang mee. Dus denk goed na voordat u een kleur kiest. Twijfelt u, dan kunt u een of meerdere gratis stofstalen bestellen.

kussen voor loungebank kopen

Buiten kussens op maat: bestand tegen zon en neerslag

Bij Kussen Allure kunt u buiten kussens op maat bestellen. Wij zijn niet alleen consumenten, maar ook bedrijven van dienst. Misschien bent u eigenaar van een restaurant en zit uw terras in de zomer helemaal vol. U wilt natuurlijk wel dat uw gasten comfortabel zitten en vooral dat de kussens lang meegaan.

Bij Kussen Allure kunt u kussens aanschaffen van SG35 schuim. Dit schuim zorgt voor een stevige zit en is uiterst geschikt voor langdurig gebruik. De kussens behouden namelijk hun pasvorm. Bovendien kunt u kiezen voor een stof die bestand is tegen invloeden van Uv-stralen en neerslag. In Nederland weet je het tenslotte maar nooit met het weer.

Maak vrijblijvend een afspraak

Buiten kussens op maat bestelt u eenvoudig en snel via de webshop van Kussen Allure. Wij zien uw bestelling graag tegemoet. Wilt u liever een vrijblijvende afspraak maken met één van onze adviseurs? Dat is ook mogelijk.

Hiervoor kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 06-47185070

Meest bekeken:
Loungebank kussens bestellen | Bootkussens op maat kopen | Caravankussens kopen