Buitenkussens online

Buitenkussens online bestellen, kan dat? Jazeker, bij Kussen Allure! Ons bedrijf richt zich volledig op het op maat maken van diverse soorten kussens. Of u nu sierkussens, zitkussens, loungekussens of rugkussens nodig heeft, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij maken alle kussens op maat, zodat deze perfect passen op uw stoel of loungebank. Geef via onze webshop uw wensen ten aanzien van uw kussens door. Binnen 12 à 17 werkdagen heeft u uw nieuwe kussens in huis.

 

 

buitenkussens online scaled

Buitenkussens online bestellen voor consumenten en bedrijven

Bestel bij Kussen Allure online uw kussens op maat. In ons keuzemenu kunt u aangeven van welk soort schuim u uw kussens gemaakt wilt hebben en welke stof u het mooist of het meest geschikt vindt. Tot slot kunt u ook het formaat aan van uw kussens aangeven.

Met onze online buitenkussens dienstverlening zijn wij niet alleen consumenten, mensen die enkele buitenkussens bestellen voor hun tuinbank willen kopen bijvoorbeeld, van dienst. Wij helpen ook bedrijven als horeca ondernemingen aan bijvoorbeeld buitenkussens voor op de stoelen van hun terras. U wilt uw gasten wel lekker laten zitten natuurlijk.

Neem contact op bij specifieke wensen

Kunt u in onze webshop niet de kussens samenstellen die u eigenlijk zou willen? Dan is het waarschijnlijk niet mogelijk om uw gewenste buitenkussens online te bestellen. Dat betekent echter niet dat wij uw kussens niet kunnen maken.

Bij specifieke wensen vragen wij u contact met ons op te nemen, door te bellen naar 06-47185070. Wij bespreken graag met u wat de mogelijkheden zijn.