Kleurvaste kussens

 

Kussen die zijn kleur behouden

Of u nu op zoek bent naar op maat gemaakte kussens of matrassen voor uw boot, Caravan, lounge set of andere tuinmeubel kussens op maat het is van groot belang dat de producten mooi blijven. De keuze voor de juiste stof speelt hierbij een grote rol. Kussen Allure werkt met de beste materialen en biedt niet alleen waterafstotend, vlekwerend en ademend textiel, maar levert ook stoffen die UV-bestendig zijn. Hierdoor behouden de producten hun originele kleur, zelfs na langdurig blootgesteld te zijn aan de zon. Of het nu roze, blauwe, grijze of turquoise kussens zijn, we hebben het allemaal! We bieden kussens aan uit het hele kleurenpalet en we zorgen ervoor dat de kussens deze kleur ook behouden. Twee merken met kleurvaste stoffen waarmee Kussen Allure werkt, zijn Sunproof en Sunbrella.

 

 

 

Sunbrella_kussenallure_loungekussens

 

 

UV Bestendig

In tegenstelling tot producten van andere merken, zijn de tuinkussens en -matrassen van Kussen Allure UV-bestendig en daardoor kleurvast. Zo bent u er zeker van dat uw tuinmeubelkussen of -matras haar oorspronkelijke kleur behoudt en niet na verloop van tijd verkleurt.

Hoge lightechtheid

Lichtechtheid is de mate waarop stoffen verkleuren onder invloed van zonlicht. De mate van verkleuring wordt uitgedrukt in een getal tussen de 1 en 8, waarbij 8 de hoogste lichtechtheid is. Veel van onze stoffen hebben een lichtechtheid van 7/8, wat dus een erg hoge lichtechtheid betekent. De mate waarop stoffen van Kussen Allure verkleuren onder invloed van zonlicht is dus nihil.

Vlek- en weer bestendig

Niet alleen zonlicht, maar ook andere (weers)invloeden kunnen zorgen voor een veranderende kleur van uw tuinkussens of -matrassen. Daarom zijn de stoffen van Kussen Allure niet alleen UV-bestendig, maar tevens waterafstotend, anti-schimmel, vlekwerend en weerbestendig. Zelfs witte kussens blijven wit! Bij Kussen Allure blijven uw op maat gemaakte tuinkussens lang mooi, waardoor u er extra lang plezier van heeft.