Kussen op maat bestellen

Bij Kussen Allure kunt u binnen enkele keuze stappen een kussen op maat bestellen. We bieden 19 verschillende vormen aan voor een mooi kussen op maat te laten maken voor uw loungebank. Een kussen op maat kunt u in vele kleuren bestellen.op We bezitten namelijk 283 verschiilende kleuren in 19 verschillende stofsoorten. Alle kussens op maat kunnen buiten blijven liggen.

Voor het bestellen van kussens op maat hoeft u overigens niet de deur uit. U kunt gemakkelijk en snel een bestelling plaatsen in onze webshop. Kussen op maat bestellen: stel uw eigen soort kussens samen van hoge kwaliteit, die geschikt zijn voor buiten en een lange levensduur kennen, daarvoor moet u bij Kussen Allure zijn.

kussen op maat bestellen

Kussens op maat bestellen van Kussenallure

Kussenallure is gespecialiseerd in het produceren van kussens op maat. Om het onze klant gemakkelijk te maken, maken wij het mogelijk om kussens op maat online te bestellen. Dit gaat volgens een keuzemenu, waarin u aangeeft wat voor soort kussen u wilt bestellen, welk schuim u prefereert, welke stof u mooi vindt en tot slot wat de afmetingen van de kussens moeten zijn.

Binnen 2 à 3 weken krijgt u uw kussen op maat aan huis of op de zaak bezorgd. Wilt u ze liever zelf ophalen? Dat is natuurlijk ook mogelijk. U dient hiervoor wel vooraf een afspraak voor te maken. Hoe u dit doet? Door te bellen naar 06-47185070

ibiza kussens
Loungekussens
loungekussen op maat

Wat zeggen anderen over de kussens op maat van KussenAllure?

Bekijk meer reviews op webwinkelkeur.

webwinkelkeur