Kussens loungebank kopen

Kussens voor uw loungebank kopen kunt u doen bij een tuinmeubel winkel. Maar wat als u hier niet vindt wat u zoekt of als men hier niet de kussens in het formaat verkoopt die u nodig heeft? Maak dan een afspraak met Kussen Allure. Ons bedrijf is namelijk een specialist als het gaat om het maken van kussens op maat. Wanneer u bij ons een kussen wilt bestellen hoeft u zelfs niet uw luie stoel te verlaten. Een kussen samenstellen doet u namelijk via ons online keuzemenu.

loungebank kussens kopen
waterafstotende kussens

Waterwerende kussens voor uw loungebank kopen

Wanneer u waterwerende kussens voor uw loungebank wenst te kopen, dan wilt u allereerst dat het kussen comfortabel zit. En dat ze lang meegaan dat is natuurlijk helemaal mooi meegenomen. Kussen Allure verkoopt daarom enkel kussens van hoge kwaliteit die nog jarenlang hun vorm en kleur behouden. Het schuim wat we gebruiken in de kussens komt van Nederlandse fabricatie en kwaliteit, die zitcomfort garanderen. In de webshop kunt u zelf aangeven hoe dik u het schuim van uw kussens wilt hebben.

Waterbestendige stoffen

Kussenallure kussens zijn speciaal ontwikkeld om gedurende het hele jaar buiten te worden gebruikt. De hoezen zijn niet alleen waterdicht, maar ook gegarandeerd resistent tegen invloeden van dauw, transpiratie, rot en het weer.

 

Sneldrogend en ademend

Onze kussens, ideaal voor buiten gebruik. De kussens zijn sneldrogend en ademend, bestaan uit olefin-vezels of acryl-vezels die zich kenmerken door hun uitstekende weerstand tegen vocht en chemicaliën. De combinatie van dit soort vezels met een ademende stof staat garant voor super comfortabele, sneldrogende kussens.

Afwasbare kussens

In de warme zomerdagen is het natuurlijk heerlijk om buiten te eten. Alleen wordt er dan wel eens wat geknoeid. Met onze afwasbare kussens is dit geen probleem, ze zijn eenvoudig te reinigen: gewoon even afborstelen met water en zeep. Voor wat hardnekkigere vlekken, kunt u de kussens ook wassen op 30 graden.

Hierdoor kunnen zij iedere regenbui doorstaan. Van schimmelvorming zult u geen last hebben.Kussens van hoge kwaliteit voor uw loungebank kopen doet u dus bij ons. Heeft u vragen over de bestelprocedure?

Bel dan even naar 06-47185070. Wij helpen u graag verder op weg.