KUSSENS OP MAAT

Tegenwoordig zijn kwalitatief goede buiten kussens op maat niet meer weg te denken uit onze tuin. Kussen Allure biedt met haar maatkussens vele extra's ten opzichte van het standaard aanbod aan kussens.

Kussens van Kussen Allure worden geheel naar uw wensen op maat gemaakt, met de beste soorten schuim en de bijbehorende stoffen. Kwaliteit is het sleutelwoord bij de kussens van Kussen Allure. Onze maatwerk kussens verkleuren niet tot nauwelijks en het schuim zal zelfs na verloop van tijd geen geen zitkuilen vertonen. Kussens op maat voor buiten. Alle kussens kunnen zelfs tijdens het slechte weer buiten blijven liggen. Door de speciaal aangebrachte coating zijn de buitenstoffen waterproof gemaakt en mede daardoor schimmelwerend, luchtdoorlatend en UV-bestendig.

 

Kussen op maat bestellen

Hoe bestel ik een kussen op maat? Een kussen op maat bestelt u in vier stappen.

1: U kiest het soort kussen dat u wenst. B.V. rugkussen.

2: U kiest de vorm.

3: U kiest de stof en schuimsoort.

4: U geeft de maten in voor de bestelling.

Bij de maten vragen wij om de lengte x breedte x hoogte/dikte van uw kussen .

Hoe lang gaan kussens op maat mee?

Kussens die u door ons op maat laat maken, zijn gemaakt tegen weer en wind. Door hun UV-werende coating zal de stof van de kussens weinig tot niet verkleuren. Ze zijn wasbaar en luchtdoorlatend. Mede daardoor schimmelwerend. Kussen Allure levert dus duurzame kussens die lang meegaan. Uiteraard verlengt het 'normaal' omgaan met de kussens de levensduur nog meer. Zijn alle stoffen wasbaar? Alle maatkussens worden met een rits geleverd, waardoor het mogelijk is om de kussenhoezen te wassen.

Soorten kussens op maat

Naast het grote aanbod in stoffen heeft Kussenallure ook een divers aanbod in afwerking mogelijkheden en schuimsoorten voor het perfecte kussen op maat na eigen smaak.

Afwerking soorten:

* Strak zitkussen en rugkussen op maat.

* Plof kussens op maat.

* Zit en rugkussens met een schuine zijde.

* Curve kussen en sierkussens.

Schuimsoorten:

Polyether: SG25, SG35, SG40

Koudschuim: HR45 (HR is High resistence)

Easy Dry: water doorlatend schuim.

Kussens op maat bestellen?

Kussens op maat zijn het helemaal! Kussen Allure biedt u de mogelijkheid om (buiten)kussens geheel op maat te laten maken tot op de centimeter nauwkeurig. Zo kunt u fijn van het zonnetje genieten binnen twee weken na bestelling. De kussens worden aan huis geleverd door PostNL of persoonlijk afgeleverd door Kussen Allure zelf.

Voor u aan de slag gaat met het samenstellen van uw kussens, raden wij u aan om de pagina's meest gestelde vragen en maatberekening te lezen. Hier vindt u handige tips waar u misschien niet eens aan hebt gedacht.

 

Opa's wijze raad

Kussens op maat van Kussen Allure gaan erg lang mee. Dus denk goed na voordat u een kleur kiest. Twijfelt u, bestel dan een of meerdere stofstalen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Maak hier uw kussen op maat »