Kussens op maat

Bent u op zoek naar kussens op maat ? Kussen Allure kan alle soorten kussens voor u op gewenste maat maken. Kussen Allure is een Nederlands bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het leveren van maatwerk oplossingen in kussens. Op deze manier kunnen we u een kussen in iedere afmeting en van elk materiaal naar wens aanbieden. Zo zal het kussen altijd perfect aansluiten op uw stoel, loungebank of ander meubel voor in de tuin of op het balkon. Graag tot ziens bij Kussen Allure!

 

Groot assortiment kussens op maat

Wanneer u loungekussens, zitkussens, rugkussens, plofkussens of andere kussens op maat wilt laten maken, dan bieden bij van Kussen Allure u een groot assortiment aan. Wij kunnen namelijk alle soorten kussens op maat maken. Hierdoor weet u zeker dat het product aansluit op uw meubel en perfect past bij uw stijl. Of u nu een kussen op maat zoekt voor een U-bank of juist meerdere plof zitkussens wilt voor op een loungebank: wij kunnen alles voor u maken! U kunt bij ons niet alleen de vorm kiezen, maar daarnaast kunt u ook uit diverse kleuren en stoffen kiezen. We hebben maar liefst 250 verschillende opties qua stoffen, kleuren en patronen voor u. Iedere kleur en patroon naar wens zit er voor u bij. Is het voor u moeilijk om te kiezen, of twijfelt u tussen een aantal kleuren? U kunt bij ons gratis stofstalen bestellen, waardoor u thuis rustig kunt bekijken welke stof en kleur het beste bij u past!

Kussens op maat

Bent u op zoek naar een kussen op maat? Kussen Allure kan alle soorten kussens voor u op gewenste maat maken. Kussen Allure is een Nederlands bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het leveren van maatwerk oplossingen in kussens. Op deze manier kunnen we u een kussen in iedere afmeting en van elk materiaal naar wens aanbieden.

Zo zal het kussen altijd perfect aansluiten op uw stoel, loungebank of ander meubel voor in de tuin of op het balkon. Graag tot ziens bij Kussen Allure!

 

Groot assortiment kussens op maat

Wanneer u loungekussens, zitkussens, rugkussens, plofkussens of andere kussens op maat wilt laten maken, dan bieden bij van Kussen Allure u een groot assortiment aan. Wij kunnen namelijk alle soorten kussens op maat maken.

Hierdoor weet u zeker dat het product aansluit op uw meubel en perfect past bij uw stijl. Of u nu een kussen op maat zoekt voor een U-bank of juist meerdere plof zitkussens wilt voor op een loungebank: wij kunnen alles voor u maken! U kunt bij ons niet alleen de vorm kiezen, maar daarnaast kunt u ook uit diverse kleuren en stoffen kiezen.

We hebben maar liefst 381 verschillende opties qua stoffen, kleuren en patronen voor u. Iedere kleur en patroon naar wens zit er voor u bij. Is het voor u moeilijk om te kiezen, of twijfelt u tussen een aantal kleuren? U kunt bij ons gratis stofstalen bestellen, waardoor u thuis rustig kunt bekijken welke stof en kleur het beste bij u past!

Kussens op maat

Tegenwoordig zijn kwalitatief goede buiten kussens op maat niet meer weg te denken uit onze tuin. Kussen Allure biedt met haar maatkussens vele extra’s ten opzichte van het standaard aanbod aan kussens.

Kussens van Kussen Allure worden geheel naar uw wensen op maat gemaakt, met de beste soorten schuim en de bijbehorende stoffen. Kwaliteit is het sleutelwoord bij de kussens van Kussen Allure. Onze maatwerk kussens verkleuren niet tot nauwelijks en het schuim zal zelfs na verloop van tijd geen geen zitkuilen vertonen.

Kussens op maat voor buiten. Alle kussens kunnen zelfs tijdens het slechte weer buiten blijven liggen. Door de speciaal aangebrachte coating zijn de buitenstoffen waterproof gemaakt en mede daardoor schimmelwerend, luchtdoorlatend en UV-bestendig.

Contact Kussen Allure

Op zoek naar een kussen op maat? Kussen Allure kan alle kussens op maat maken die u maar wenst! Iedere afmeting, kleur of patroon is mogelijk. U kunt een bestelling makkelijk op onze website plaatsen.

Heeft uw loungebank afwijkende vormen? Dan komen we graag langs op locatie! U kunt contact met ons opnemen via 06-47185070 of mailen naar info@kussenallure.nl.

.

loungekussens

Kussen op maat bestellen

Tegenwoordig zijn kwalitatief goede buiten kussens op maat niet meer weg te denken uit onze tuin. Kussen Allure biedt met haar maatkussens vele extra’s ten opzichte van het standaard aanbod aan kussens.

Hoe bestel ik een kussen op maat?
Een kussen op maat bestelt u in vier stappen.

  1. U kiest het soort kussen dat u wenst. B.V. rugkussen.
  2. U kiest de vorm.
  3. U geeft de maten in van uw gewenste kussen
  4. U kiest daarna schuim, afwerking, stof.

Bij de maten vragen wij om de lengte x breedte x hoogte/dikte van uw kussen .

Hoe lang gaan kussens op maat mee?

Kussens die u door ons op maat laat maken, zijn gemaakt tegen weer en wind. Door hun UV-werende coating zal de stof van de kussens weinig tot niet verkleuren. Ze zijn wasbaar en luchtdoorlatend.

Mede daardoor schimmelwerend. Kussen Allure levert dus duurzame kussens die lang meegaan. Uiteraard verlengt het ‘normaal’ omgaan met de kussens de levensduur nog meer.

Zijn alle stoffen wasbaar? Alle maatkussens worden met een rits geleverd, waardoor het mogelijk is om de kussenhoezen te wassen.

Soorten kussens op maat

Naast het grote aanbod in stoffen heeft Kussenallure ook een divers aanbod in afwerking mogelijkheden en schuimsoorten voor het perfecte kussen op maat na eigen smaak.

Afwerking soorten:

  • Strak zitkussen en rugkussen op maat.
  • Plof kussens op maat.
  • Zit en rugkussens met een schuine zijde.
  • Curve kussen en sierkussens.

Schuimsoorten:

Polyether: SG25, SG35, SG40

Koudschuim: HR45 (HR is High resistence)

Easy Dry: water doorlatend schuim.

Opa's wijze raad

Opa's wijze raad

Kussens op maat van Kussen Allure gaan erg lang mee. Dus denk goed na voordat u een kleur kiest. Twijfelt u, bestel dan een of meerdere stofstalen.

Opa's wijze raad

Kussens op maat van Kussen Allure gaan erg lang mee. Dus denk goed na voordat u een kleur kiest. Twijfelt u, bestel dan een of meerdere stofstalen.

Opa's wijze raad