Loungekussens

 

Loungekussens

Lekker zittende loungekussens zijn niet meer weg te denken uit onze tuin. Fijn ontspannen genieten is bij Kussen allure de norm. U loungekussens op maat worden gemaakt in Nederland. Doordat al onze stoffen zijn behandeld met een speciale coating, blijven de stoffen van onze loungekussens mooi en waterwerend. De stof heeft een open cel structuur waardoor uw loungekussens luchten, om schimmelvorming tegen te gaan. De regen rolt er zo af. Alle loungekussens worden geleverd aan de hand van uw persoonlijke wensen. Naast de snelle levering zijn vooral ook de lage prijs en hoge kwaliteit de belangrijkste redenen voor u om een loungekussen van Kussen Allure te bestellen.

 
witte_loungekussen_kussenallure

 

Loungekussens_op_maat

 

 

 

Lounge bank kussens op maat

Heeft u een loungebank waar u nieuwe kussens voor wilt? Dan bestelt u gemakkelijk en snel een nieuwe set losse lounge kussens op maat voor uw bestaande lounge bank. U kunt ook de maten mailen naar info@kussenallure.nl Wij zullen uw mail zo spoedig mogelijk beantwoorden. De lounge kussens kunnen gerust 's nachts buiten blijven liggen en mogen nat worden.

Herstofferen Lounge kussens

Bij Kussen Allure begrijpen we dat u niet zomaar alle lounge kussens op uw loungeset wilt. Maar dat u ook eigen ideeën heeft wat betreft loungekussens op maat. Eigen ideeen zijn bij Kussenallure van harte welkom. Of het nu dikke, dunne, lange of korte loungekussens zijn, bij ons kunt u elke vorm of maat loungekussen laten maken. In dit geval komt er wel wat meer bij kijken dan onze maatvoering van kussens die via onze webwinkel verloopt. U kunt dan het beste contact opnemen met een van onze kussenadviseurs om zo uw wensen te bespreken. Stof(staal) bestellen. Als u over de kleuren twijfelt is het raadzaam om eerst een stofstaal te bestellen. Dit kan via onze webwinkel of via de mail. Het is ook mogelijk om enkel kussenhoezen voor uw loungeset te bestellen, als de oude kussenhoezen van uw loungekussens versleten zijn en opnieuw gestoffeerd moeten worden bijvoorbeeld.

Lounge kussens bestellen

Voor dat u over gaat om loungekussens te bestellen is het raadzaam om de pagina's meest gestelde vragen en Maat berekening te lezen. Hier vindt u handige tips waar u rekening mee kunt houden voor het op maat bestellen van loungekussens.