• Altijd voordeel
  • Gemakkelijk online besteld
  • Breed assortiment

Loungekussens op maat bestellen, daarvoor moet u bij Kussen Allure zijn. Ons bedrijf is namelijk een expert op het gebied van kussens op maat maken. Heeft u plofkussens, zitkussens, rugkussens of sierkussens nodig? Niets is ons te gek. Geef uw wensen aan ons door, dan gaan we direct voor u aan de slag. Dat geldt overigens niet alleen voor consumenten, maar ook voor ondernemers in de horeca bijvoorbeeld. Iedereen moet immers buiten van zitcomfort kunnen genieten.

Loungekussens op maat bestellen op basis van uw voorkeuren

Loungekussens op maat bestellen bij Kussen Allure, hoe gaat dat in zijn werk? Een kind kan de was doen. U volgt namelijk gewoon de stappen in ons online keuzemenu. Geef allereerst aan welke kussens u nodig heeft. Kies daarna de dikte van het schuim waarvan de kussens gemaakt moeten worden. Natuurlijk wilt u wel dat uw kussens er mooi uitzien. Daarom kunt u uit veel verschillende designs kiezen als u een stof voor de bekleding moet kiezen. Weet u al hoe groot het kussen moet zijn? Vul bij de laatste stap de maten in en bevestig uw bestelling. Binnen 10 tot 12 werkdagen zijn uw kussens klaar.

Bestand tegen neerslag en uv-stralen

De loungekussens die u bij Kussen Allure kunt bestellen zijn allen bestand tegen uv-stralen en regen. U zult nog jarenlang kunnen genieten uw aankoop! Loopt u tijdens het bestellen tegen iets aan? Aarzel dan niet even te bellen naar 06-47185070. Wij helpen u graag verder op weg.

Meest bekeken:
Kussens voor buiten kopen | Sierkussens online kopen | Tuinmeubelkussens op maat