Matrassen

Kussen Allure heeft naast kussens ook een ruim aanbod in diverse soorten matrassen. Denk hierbij aan matras op maat voor uw ligbed. Of voor in uw boot, caravan. Of Als lounge bed voor in uw tuin. De matrassen op maat kunnen geleverd worden in alle afmetingen: naast de lengte en breedte kunt u ook de dikte zelf bepalen. In tegenstelling tot matrassen van andere leveranciers, zijn de matrassen van Kussen Allure UV-bestendig en daardoor kleurvast. Zo bent u er zeker van dat uw rode matrassen ook na drie maanden nog rood zijn, en niet slechts vaal oranje.

Bij Kussen Allure vindt u diverse soorten matrassen op maat. Denk hierbij aan caravanmatrassen, bootmatrassen en buitenmatrassen. Het verschil tussen een kussen en een matras zit hem vooral de vorm en de grootte.

 

 

!

Tuin matrassen

Niet alleen zonlicht, maar ook andere (weers)invloeden kunnen zorgen voor een veranderende kleur van uw tuinkussens of -matrassen. Daarom zijn de stoffen van Kussen Allure niet alleen UV-bestendig, maar tevens waterafstotend, anti-schimmel, vlekwerend en weerbestendig. Zelfs witte kussens blijven wit! Bij Kussen Allure blijven uw op maat gemaakte tuinkussens lang mooi, waardoor u er extra lang plezier van heeft!

Her stofferen van uw matras op maat

Bij Kussen Allure kunt u niet alleen tuinmeubel matrassen geheel naar eigen ontwerp laten maken, ook nemen wij oude buiten matrassen aan om ze in een nieuw jasje te steken. Als u een exemplaar naar ons opstuurt of even afgeeft in onze showroom, zullen wij het matras op maat her stofferen. Wij zorgen er voor dat uwe matras er weer als nieuw uitziet.

Na het opnieuw bekleden van het matras op maat kunt u weer genieten op uw ligbed in de zomer.

Matrassen
matrassen op maat

Binnenstoffen project stoffering

Kussen Allure beschikt over veel binnenstoffen die special gefabriceerd zijn voor project stofffering. Deze zijn niet te vinden in onze webwinkel.Vraag naar de mogelijkheden of kom ze bekijken in onze showroom te Waalre. Wij maken op basis van u ontwerp u kussens geheel na. Wij verkopen: Kvadrat, Reynaldo, Keymer, Sunbrella, Silvera, Romo, Trekatex, Leo tex en Viva Fabrics

NIEUW. Vanaf nu ook beddentijk als bekleding voor u caravan matras op maat.