Matrassen

Kussen Allure heeft naast kussens ook een ruim aanbod in diverse soorten matrassen. Denk hierbij aan matras op maat voor uw ligbed. Of voor in uw boot, caravan. Of Als lounge bed voor in uw tuin. De buitenmatrassen op maat kunnen geleverd worden in alle afmetingen: naast de lengte en breedte kunt u ook de dikte zelf bepalen. In tegenstelling tot matrassen van andere leveranciers, zijn de buitenmatrassen van Kussen Allure UV-bestendig en daardoor kleurvast. Zo bent u er zeker van dat uw rode buitenmatrassen ook na drie maanden nog rood zijn, en niet slechts vaal oranje.

Bij Kussen Allure vindt u diverse soorten buitenmatrassen op maat. Denk hierbij aan caravanmatrassen, bootmatrassen en tuinmatrassen. Het verschil tussen een kussen en een matras zit hem vooral de vorm en de grootte.

 

Matrassen op maat

Matrassen in uw tuin

Je mag gerust denken aan de tuin als een verlengstuk van je huis. Maar waarom staan er dan geen bedden of comfortabele meubels in de tuin? matrassen en -kussens bieden je die net dat beetje extra comfort in je tuin. De volgende paragrafen gaan over wat tuinmatrassen en -kussens precies zijn, hoe je ervoor kiest en waar je op moet letten als je een tuinmatras of tuinkussens koopt.

Herstofferen van uw matraskussen op maat

Bij Kussen Allure kunt u niet alleen tuinmeubel matrassen geheel naar eigen ontwerp laten maken, ook nemen wij oude buiten matrassen aan om ze in een nieuw jasje te steken. Als u een exemplaar naar ons opstuurt of even afgeeft in onze showroom, zullen wij het matras op maat her stofferen. Wij zorgen er voor dat uwe matras er weer als nieuw uitziet.

Na het opnieuw bekleden van het matras op maat kunt u weer genieten op uw ligbed in de zomer.

Matrassen
matrassen op maat

Binnenstoffen project stoffering

Kussen Allure beschikt over veel binnenstoffen die special gefabriceerd zijn voor project stofffering. Deze zijn niet te vinden in onze webwinkel. Vraag naar de mogelijkheden of kom ze bekijken in onze showroom te Waalre. Wij maken op basis van u ontwerp u kussens geheel na. Wij verkopen: Kvadrat, Reynaldo, Keymer, Sunbrella, Silvera, Romo, Trekatex, Leo tex en Vyva Fabrics.