Meest gestelde vragen

 

Meest gestelde vragen

Om u zoveel mogelijk op weg te helpen met de voor u juiste bestelling. Hebben wij voor u hier een opsomming van de meest gestelde vragen. Staat het antwoord op u vraag er niet bij? Dan kunt u altijd contact op nemen met een van onze adviseurs. Ook is het raadzaam om de pagina maatberekening te raadplegen. Deze geeft handige tips waar u misschien niet over nagedacht heeft, maar wij wel.

 

Klanten service

Kan ik een stofstaal ontvangen?

Bij Kussen Allure kunt u een stofstaal bestellen via onze webwinkel via de home pagina voor een kleine vergoeding. Of u neemt contact met ons op. En dan zijn ze gratis!!

Wat als de bestelling niet klopt bij levering?

Voor de bestelling naar u verzonden word, controleren wij uitvoering de bestelling. Natuurlijk kan er altijd iets mis gaan. Neemt u na het constateren van een eventuele fout neemt u contact met ons op. En wij lossen het zo spoedig mogelijk op.

Kan ik mijn kussen retourneren?

Nee, normaal gesproken heb je bij online bestellingen het recht om je bestelling binnen 28 dagen retour te sturen. Omdat wij de kussens speciaal voor u op maat maken kan dit bij ons helaas niet! Mocht er iets niet goed zijn aan uw kussens, dan zullen we dit uiteraard herstellen.

Hoe kan ik bij jullie betalen?

Wij hebben Ideal, overschrijvingen, onder rembours en Paypal.

Wanneer leveren jullie de kussens uit?

Wij streven binnen 10 werkdagen na de bestelling de kussens te leveren. Dit kan wel eens wat langer duren gezien de zomer drukte. Wij garanderen binnen drie weken.

Kan ik bij jullie telefonisch bestellen?

Nee, omdat het maatwerk is kunnen wij u wel telefonisch adviseren. Maar dient u de bestelling na overleg schrifftelijk in te dienen. Dit voorkomt fouten.

Wat te betalen voor het verzenden van mijn kussens?

€ 0,00 t/m € 150,00 betaald u € 6,95

€ 150,00 t/m € 500,00 betaald u € 13,25

€ 500,00 en meer is gratis verzending.

Maatdeling

Hoe werkt de maatdeling?

Als u een kussen wilt bestellen. Dan voert u drie maten in. Lengte x breedte x dikte.

Lengte is de maat van bijvoorbeeld een loungebank van links naar rechts. (vaak de langste zijde) Op deze zijde komt de rits. Mits u anders aangeeft.

Breedte is de zitdiepte van voorkant zit tot aan de rug leuning.

Dikte: De dikte is de hoogte van het kussen. 8cm dikte is een aanrader.

Hoe meet ik de leuning op voor het rug kussen?

U meet vanaf het zit vlak tot aan de bovenkant rug op. Let op dat u de zit dikte eraf telt, anders steekt u kussen boven de leuning uit.

Bij een rugkussen is het lengte x hoogte x dikte.

Welke maat kussens raad u mij aan?

Ondanks dat wij u alle maten leveren naar wens. Adviseren wij u kussens te bestellen niet langer dan twee meter. Dit bergt niet handig op. En bij vervanging kost dit minder dan een hele grote.

Ik wil graag een bies is dit mogelijk?

Ja, op alle kussens kunt u een bies bestellen. In de zelfde kleur of zwart/wit. Echter raden wij af een bies te bestellen bij een kussen groter dat 65cm breedte. De bies kan bij een groter kussen gaan verlopen.

Kussens

Kan ik de kussens schoonmaken?

Ja, al de door ons aangeboden stoffen zijn wasbaar. (behalve de kunstlederen) Ook zijn kussens voorzien van een speciale coating tegen vlekken en dergelijke weer invloeden. Mocht u nu toch een vlek of dergelijke in uw kussen hebben. Ga dan naar onze onderhoud pagina.

Kan ik ook alleen de hoezen bestellen?

Bij Kussen Allure kunt u ook alleen de hoezen bestellen. Dit is te zien in stap 2 in het bestel proces.

Maakt u ook kussens met afwijkende vormen?

Wij maken ook kussens met afwijkende vormen. Hiervoor dient u wel contact op te nemen met een van onze adviseurs. Tip: knip de vorm uit een krant of dergelijke en stuur deze met de post naar ons.

Kan ik zelf bepalen wanneer u de kussens levert?

Ja, dat kan. Zodra de kussens klaar zijn krijg je een bericht met een voorstel voor een afleverdatum. Komt deze dag niet uit, dan kan je dit aangeven en zelf een andere werkdag kiezen.

Kan ik de kussens ook zelf afhalen?

Ja, dat kan. Echter dient u wel een afspraak te maken wanneer u ze wilt komen ophalen.