Meest gestelde vragen

Om u goed mogelijk op weg te helpen, hebben we voor u hier een opsomming gemaakt met de meest gestelde vragen. Staat uw antwoord er niet bij? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Wij staan u graag te woord.

TIP: Het raadzaam om een of meerdere gratis stofstalen aan te vragen voor uw besteld

118761414 4282921625113675 5624076618926505081 n
118761414 4282921625113675 5624076618926505081 n

Meest gestelde vragen

Om u goed mogelijk op weg te helpen, hebben we voor u hier een opsomming gemaakt met de meest gestelde vragen. Staat uw antwoord er niet bij? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Wij staan u graag te woord.

TIP: Het raadzaam om een of meerdere gratis stofstalen aan te vragen voor uw besteld

Klanten service

Kan ik een stofstaal ontvangen?

U kunt bij Kussen Allure een stofstaal gratis opvragen. Daarvoor gaat u naar de gratis stofstaal pagina.

Kan ik mijn kussen retourneren?

Nee, normaal gesproken heb je bij online bestellingen het recht om je bestelling binnen 28 dagen retour te sturen. Omdat wij de kussens speciaal voor u op maat maken kan dit bij ons helaas niet! Mocht er iets niet goed zijn aan uw kussen, dan zullen we dit uiteraard herstellen. Of u een vervangend kussen leveren.

Hoe kan ik bij Kussen Allure betalen?

Wij hebben Ideal, overschrijvingen, onder rembours, Bancontact en Paypal, credits card.

Wanneer levert Kussen Allure de kussens op maat uit?

Wij streven binnen 10 a 14 dagen na de bestelling de kussens te leveren. Dit kan wel eens wat langer duren gezien de zomer drukte. Wij garanderen binnen drie weken.

Kan ik bij Kussen Allure telefonisch bestellen?

Nee, omdat het maatwerk is kunnen wij u wel telefonisch adviseren. Maar dient u de bestelling na overleg schrifftelijk in te dienen. of via onze website online te bestellen.

Wat te betalen voor het verzenden van mijn kussens?

€ 0,00 t/m € 150,00 betaald u € 6,95

€ 150,00 t/m € 300,00 betaald u € 13,25

€ 300,00 en meer is gratis verzending.

Wat als de bestelling niet klopt bij levering?

Voor de bestelling naar u verzonden word, controleren wij uitvoering de bestelling. Natuurlijk kan er altijd iets mis gaan. Neemt u na het constateren van een eventuele fout neemt u contact met ons op. En wij lossen het zo spoedig mogelijk op.

Maatdeling

Welke maat kussens raad u mij aan?

Kussen Allure Adviseert  kussens te bestellen niet langer dan twee meter. Voordelen: Dit bergt handig op als je weinig bergruimte hebt. De hoes zit bij een kleiner kussen er strakker erom heen dan bijvoorbeeld een kussen van vijf meter lang.

Ik wil graag een bies is dit mogelijk?

Ja, op alle kussens kunt u een bies bestellen. In de zelfde kleur. Echter raden wij af een bies te bestellen bij een kussen groter dat 65cm lengte/ breedte. De bies kan bij een groter kussen gaan verlopen.

Hoe werkt de maatdeling?

Als u een kussen wilt bestellen. Dan voert u drie maten in. Lengte x breedte x dikte.

Lengte is de maat van bijvoorbeeld een loungebank van links naar rechts. (vaak de langste zijde) Op deze zijde komt de rits. Mits u anders aangeeft.

Breedte is de zitdiepte van voorkant zit tot aan de rug leuning.

Dikte: De dikte is de hoogte van het kussen. 8cm dikte is een aanrader.

Hoe meet ik de leuning op voor het rug kussen?

U meet vanaf het zit vlak tot aan de bovenkant rug op. Let op dat u de  dikte van het zitkussen eraf telt! Anders steekt u rugkussen boven de leuning uit. Bij een rugkussen is het lengte x hoogte x dikte.

Kussenvragen

Kan ik de kussens schoonmaken?

Ja, al de door ons aangeboden stoffen zijn wasbaar. (behalve de kunstlederen) Ook zijn kussens voorzien van een speciale coating tegen vlekken en dergelijke weer invloeden. Mocht u nu toch een vlek of dergelijke in uw kussen hebben. Ga dan naar onze onderhoud pagina.

Maakt u ook kussens met afwijkende vormen?

Wij maken ook kussens met afwijkende vormen. Hiervoor dient u wel contact op te nemen met een van onze adviseurs. Tip: knip de vorm uit een krant of dergelijke en stuur deze met de post naar ons.

Kan ik zelf bepalen wanneer u de kussens levert?

Ja, dat kan. Zodra de kussens klaar zijn krijg je een bericht met een voorstel voor een aflever datum. Komt deze dag niet uit, dan kan je dit aangeven en zelf een andere werkdag kiezen.

Kan ik de kussens ook zelf afhalen?

Ja, dat kan. Echter dient u wel een afspraak te maken wanneer u ze wilt komen ophalen.

komen ophalen. Zijn alle stoffen en kussens All Weather?

Al onze stoffen zijn waterafstotend, wasbaar op 30 graden, anti schimmel en behouden lang zijn kleur.
Wat betreft het waterdicht of waterafstotend; U kunt een glas frisdrank, wijn of andere substantie over de aangeboden stoffen morsen. Dan staat u op en het rolt er zo af.
De kussens kunnen tegen een regenbui. Regent het langer, dan zal er uiteindelijk water door de naden naar binnen sijpelen. Door het kussen met de rits open naar beneden te zetten in de zon, zal het kussen weer snel door zijn. De kussens kunnen hier tegen weer en wind.

Kan ik ook alleen de hoezen bestellen?

Bij Kussen Allure kunt u ook alleen de hoezen bestellen. Dit doen we via onze mail omdat er een advies bij komt kijken, waar u zeker niet aan denkt. Maar wij wel