Kussenallure Referenties

Kussenallure referenties pagina is er voor uw inspiratie en voorbeelden.. Wij laten graag een aantal voorbeelden zien wat de mogelijkheden zijn bij Kussenallure. 

Ibiza Kussens

Luxe villa in Ibiza met mooie Ibiza kussens van Kussenallure. Dankzij de mooie stof van Sunbrella, kunnen de kussens het gehele jaar buiten liggen. De kussens zijn bestand tegen alle weer invloeden. 

 

 

Stof: Sunbrella Natte Linen Chalk 10151

Horeca kussens/ project stoffering

Bij Kussen Allure kunnen wij ons voorstellen dat u weleens na verloop van tijd een ander interieur wilt in uw horeca zaak of dergelijke. Dat doen wij ook.

Na een goed persoonlijk gesprek zullen wij dan ook echt maatwerk leveren die uw zaak dat net even meer uitstraling geeft. Een goede uitstraling met horeca kussens is meer klanten voor uw zaak. Ook als uw een nieuwbouwpand betreed kunnen wij vanaf de tekening tot aan de realisatie een goede partner voor u zijn betreft het invullen van u wensen op stofferingsgebied.

Kussenallure-Logo-02

Loungkussens 

Op zoek naar loungekussens voor uw loungeset? Bij Kussenallure bent u aan het juiste adres! Wij hebben een zeer ruim assortiment buitenstoffen voor uw lounge kussens op maat.

We gebruiken de beste materialen in tegen stelling tot landelijke grote aanbieders,  loungekusens van Kussenallure gaan wel lang mee en verkleuren niet.Ook niet in weer en wind.

Stof: Sunbrella Natte Nature 10014

Stof: Sunbrella Natte Nature 10014