Rugkussens 

Voor een fijne zit is een goed rugkussens op maat net zo belangrijk als het zitkussen. Bij KussenAllure bieden wij een scala aan mogelijkheden voor rugkussens op maat, zodat u extra van uw tuinset en het buitenleven kunt genieten. Of het nu met een hoge of een lage rug is, Kussen Allure levert voor elke tuinmeubel het perfecte rugkussen volledig op maat.Naast de veel voorkomende plof- en strakke rugkussens, bieden we ook curve kussens en rugkussens met een graden hoek aan. Rug kussens met een verstek hoek zijn daarnaast een van de vele mogelijkheden van Kussenallure.

Rugkussens strak

Strak rugkussen

Een strak rugkussen op maat is net belangrijk als een zitkussen op maat voor een goede zit. Bij uw keuze van de rugkussens die wij aanbieden, raden wij een schuim aan van polyether SG35 voor een rugkussen op maat. De standaard afwerking is strak met zijnaad aan twee zijdes. Je kunt er eventueel als extra afwerking een bies, aan toevoegen, knopen, klittenband, of luxe afwerking. Dat behoord tot een van de vele mogelijkheden bij Kussen Allure. Met buiten rugkussens van Kussen Allure geniet u extra van het zonnetje en zomerse temperaturen!

Curvekussen

Een curve rugkussen is een strak kussen waar de boven- en onderzijde verschillende maten hebben, zoals op de tweede foto te zien is. Normaal gezien is de onderkant breder dan de bovenkant. Zo krijgt u meteen de gewenste hoek om fijn in weg te zakken. Dus heeft u een bank met een rechte rugleuning? Dan zijn curve kussens ideaal voor u. Mooi bij buiten loungebanken. Het kussen wordt ook wel een rugkussen op maat met een schuine voorzijde genoemd.

Plofkussen & boxkussen

Naast strakke kussens en curve kussens biedt Kussen Allure nog een andere vorm rugkussens op maat: het plofkussen. Een plofkussen is een groot sierkussen, vaak met afwijkende maten. Een variant van het plofkussen is het boxkussen. Dit model wordt vaak gebruikt op binnenbanken. Het is een plofkussen met een tussenstuk van stof. Deze bestelt u door de plofbox te kiezen tijdens ons bestel proces. Zo heeft het kussen als ware twee zijkanten en een bovenkant. Deze bovenkant/ tussenstuk van stof heeft vaak de afmetingen van 4cm of meer. Dat ligt aan de totaal afmeting van het kussen. Het gemiddelde plofkussen heeft 12 t/m 15cm dikte. Grotere hebben nemen meer zitdiepte in beslag. Dus zijn dikker.

Plofkussens

Wat zeggen anderen over de kussens op maat van KussenAllure?

Bekijk meer reviews op webwinkelkeur.

webwinkelkeur