Sierkussens online bestellen

Sierkussens online bestellen is wat u bij Kussen Allure moet doen. U bent dan namelijk van kwaliteitsvolle en stijlvolle kussens verzekerd. Wie wil dat nu niet? In onze webshop kunt u eenvoudig en snel uw sierkussens samenstellen. U kiest een vulling, stof en formaat naar keuze en binnen 14 dagen kunt u genieten van mooie en stevige sierkussens op uw loungebank. Wij zien uw bestelling graag tegemoet.

sierkussens online bestellen

Sierkussens online bestellen: vraag informatie over het onderhoud van uw kussens

Kussen Allure richt zich volledig op het maken van kussens op maat. Wij vinden namelijk dat een kussen perfect moet passen op een stoel of bank. Al onze kussens zijn gemaakt van een stevige vulling en een stof die zowel neerslag als Uv-stralen kan doorstaan. Wij verkopen kussens met een lange levensduur. Van de sierkussens die u online bij ons kunt bestellen, zult u nog jarenlang genieten, mits u deze goed onderhoudt. Welk onderhoud uw kussens nodig hebben, is afhankelijk van het type kussen dat u besteld heeft. In het algemeen geldt dat u vuil en vlekken met een zachte borstel of doek kunt verwijderen.

De meeste hoezen kunt u bovendien met de hand wassen of middels een machinewas van 40 graden. Wanneer u specifiek advies wilt over hoe u bijvoorbeeld de sierkussens die u bij Kussen Allure online kunt bestellen moet onderhouden, dan kunt u bellen naar 06-47185070. Onze specialisten helpen u graag.

Wat zeggen anderen over de kussens op maat van KussenAllure?

Bekijk meer reviews op webwinkelkeur.

webwinkelkeur