Soorten kussens

Soorten buiten kussens

Er zijn veel soort buiten kussens op maat te bestellen bij Kussen Allure waar u uren lang op kunt genieten en weg dromen. Op deze pagina zetten we de mogelijke keuzes op een rijtje voor u. Mocht u andere ideeen hebben betreft kussens op maat of dergelijke? Dan kunt u bij ons ook terecht.

Bootkussens

Bootkussens zijn natuurlijk ook via Kussen Allure te bestellen. Echter zijn dit zo'n diverse maten gespecaliseerd van boot tot boot dat deze niet via de webwinkel kunnen verlopen. Wij hebben dan ook graag dat u ons de maten en eventuele foto's van uw kussens door stuurt naar Kussen Allure voor een correcte berekening. U kunt natuurlijk ook de oude kussens opsturen of brengen zodat we deze als mal kunnen gebruiken om eventueel uw boot van nieuwe Bootkussens op maat of kussenhoezen bootkussens te voorzien.

Caravan kussens

Bij Kussen Allure kunt u caravan kussens op maat bestellen. Misschien vind u dat de bestaande kussen set gedateerd is, of vind u dat ze versleten zijn. Dan heeft Kussen Allure altijd een passende oplossing. We komen graag op locatie (in Nederland) de kussens op meten. Ook kunt u de gewenste maten of oude kussens toesturen zodat we deze kunnen namaken of opnieuw bekleden. Ook als u kussens met een afwijkende vorm heeft kunt u bij Kussen Allure kunt u Caravankussens op maat bestellen.

Curvekussens

Curvekussens zijn rugkussens op maat met een strakke afwerking. Boven aan het kussen zijn de kussens dunner dan onderaan het kussen breder. Zo heeft het rug kussen een voorgevormde leuning. Onder een hoek die u zelf kunt bepalen.Het is wel verstandig om ze zo breed mogelijk onder te maken als het kan. Zo blijven de curve kussens beter staan. Zorg dat u genoeg zitdiepte overhoud.

Loungekussens

Lekker zittende loungekussens is fijn en ontspannen genieten. Bij Kussen allure koopt u Loungekussens op maat gemaakt in Nederland. Deze zorgen ervoor of u nu binnen of in de tuin zit, op de boot of caravan, u altijd lekker en comfortabel zit.Doordat al onze stoffen zijn behandeld met een speciale coating. Blijven de stoffen mooi en waterwerend. De stof heeft een open cel structuur waardoor u loungekussens luchten tegen anti schimmel vorming.De regen rolt er zo af.Alle kussens worden geleverd aan de hand van uw persoonlijke wensen. Naast de snelle levering zijn vooral ook de lage prijs en hoge kwaliteit de belangrijkste redenen voor u om een loungekussen op maat te bestellen.

Matrassen

Matrassen, lounge bedden of wel Buitenmatrassen genoemd zijn erg in trek bij de moderne tuinen van tegenwoordig. Fijn lang uit genieten met maximaal comfort. Voor een fijn matras is het belangrijk dat je de keuze maakt of u hard of een zacht matras wilt? En daarin is de dikte ook een bepalende factor. Hoe dikker het matras op maat, hoe harder de zit. Dus bij dikke tuin matrassen kies u een lager volume betreft schuim hardheid. Een SG25 polyether bijvoorbeeld.

Plofkussens

Plof kussens zijn er in drie soorten. Een gewone plof zoals een hoofdkussen. Dan heb je de plofbox variant dit is een gewoon plof kussen met een tussen stuk van stof. Zo krijg je een luxe uitstraling voor u plof kussens. Je kunt er ook nog een dubbele bies aan toevoegen. Zit plof kussens zijn wij geen voorstander van. Wilt u deze toch? Dan is de plofbox variant de beste optie. Nieuwe plofkussens kopen, bestel de Plofkussens op maat 10% groter dan gemeten.

Rugkussens op maat

Voor een fijne zit is een goed rug kussen net zo belangrijk als het zit kussen. Bij Kussen Allure bieden wij als enige zoveel keus betreft Rugkussens op maat. Dus naast de veel voorkomende plof en strakke rugkussens. Bieden we ook curve kussens en rug kussens aan met een graden hoek aan. (zie foto 3) Rug kussens met een verstek hoek is ook een van de vele mogelijkheden van Kussenallure.Voor een fijne zit is een goed rug kussen net zo belangrijk als het zit kussen. Kussen Allure bied als enige zoveel keus betreft rugkussens op maat. Dus naast de veel voorkomende plof en strakke rugkussens. Bieden we ook curve kussens en rug kussens aan met een graden hoek aan. Rugkussens op maat met een verstek hoek is ook een van de vele mogelijkheden van Kussenallure.

Sierkussens op maat

De naam zegt het eigenlijk al: sierkussen, om iets te versieren, Ook wel interieur kussen of deco kussen genoemd. Sierkussens op maat zijn bijna niet weg te denken in het dagelijks leven. En er zijn er natuurlijk genoeg. Maar op maat bij u thuis op de bank/ caravan/ loungebank. Dat kunt u alleen bij Kussenallure bestellen.

Zitkussens

Zitkussens op maat heeft Kussen Allure in alle soorten en maten. Kussens voor op stoelen, maar ook voor op de lounge bank of dergelijke. Deze kussens worden geleverd in diverse stoffen en in elke gewenste afmeting. De vierkante vorm staat vast, voor de rest is de keuze geheel aan u.