Soorten kussens

Er zijn veel soorten kussens op maat te bestellen bij Kussen Allure waar u uren lang op kunt genieten en weg dromen. Op deze pagina zetten we de mogelijke keuzes op een rijtje voor u. Mocht u andere ideeen hebben betreft kussens op maat of dergelijke? Dan kunt u bij ons ook terecht.

 

 

 

 

KussenAllure Kussens op maat

soorten-kussens
soorten-kussens

Soorten buiten kussens

Er zijn veel soort buiten kussens op maat te bestellen bij Kussen Allure waar u uren lang op kunt genieten en weg dromen. Op deze pagina zetten we de mogelijke keuzes op een rijtje voor u. Mocht u andere ideeen hebben betreft kussens op maat of dergelijke? Dan kunt u bij ons ook terecht.

Speedbootkussen kussenallure

Bootkussens

Bij Kussen Allure kunt u bootkussens op maat bestellen. Misschien vind u dat de bestaande kussen set gedateerd is, of vind u dat ze versleten zijn. Dan heeft Kussen Allure altijd een passende oplossing.

We komen graag op locatie (in Nederland) de kussens op meten. Ook kunt u de gewenste maten of oude kussens toesturen zodat we deze kunnen namaken of opnieuw bekleden. Ook als u kussens met een afwijkende vorm heeft kunt u bij Kussen Allure kunt u bootkussens op maat bestellen.

Caravan kussens

Caravan kussens

Bij Kussen Allure kunt u caravan kussens op maat bestellen. Misschien vind u dat de bestaande kussen set gedateerd is, of vind u dat ze versleten zijn. Dan heeft Kussen Allure altijd een passende oplossing. We komen graag op locatie (in Nederland) de kussens op meten. Ook kunt u de gewenste maten of oude kussens toesturen zodat we deze kunnen namaken of opnieuw bekleden. Ook als u kussens met een afwijkende vorm heeft kunt u bij Kussen Allure kunt u Caravankussens op maat bestellen.

Curve kussens

Curve kussens

Curve kussens zijn rugkussens op maat met een schuine voorzijde en een strakke afwerking. Bovenaan het kussen is het kussen dunner dan onderaan het kussen. Zo heeft het rug kussen een voorgevormde leuning onder een hoek die u zelf kunt bepalen. Het is wel verstandig om ze zo breed mogelijk onder te maken als het kan. Zo blijven de curve kussens beter staan.

Zorg dat u genoeg zitdiepte overhoud.

Loungekussens

Lounge kussens

Lekker zittende lounge kussens is fijn en ontspannen genieten. Bij Kussen allure koopt u Lounge kussens op maat gemaakt in Nederland. Deze zorgen ervoor of u nu binnen of in de tuin zit, op de boot of caravan, u altijd lekker en comfortabel zit. Doordat al onze stoffen zijn behandeld met een speciale coating. Blijven de stoffen mooi en waterwerend.

De stof heeft een open cel structuur waardoor u loungekussens luchten tegen anti schimmel vorming. De regen rolt er zo af. Alle kussens worden geleverd aan de hand van uw persoonlijke wensen. Naast de snelle levering zijn vooral ook de lage prijs en hoge kwaliteit de belangrijkste redenen voor u om een loungekussen op maat te bestellen.

Kussenallure Q music

Matrassen

Matrassen, lounge bedden of wel matrassen genoemd zijn erg in trek bij de moderne tuinen van tegenwoordig. Fijn lang uit genieten met maximaal comfort. Voor een fijn matras is het belangrijk dat je de keuze maakt of u hard of een zacht matras wilt? En daarin is de dikte ook een bepalende factor. Hoe dikker het matras op maat, hoe harder de zit.

Dus bij dikke tuin matrassen kies u een lager volume betreft schuim hardheid. Een SG25 polyether bijvoorbeeld.

Plof kussens

Plofkussens

Plof kussens zijn er in drie soorten. Een gewone plof zoals een hoofdkussen. Dan heb je de plofbox variant dit is een gewoon plof kussen met een tussen stuk van stof. Zo krijg je een luxe uitstraling voor u plof kussens.

Je kunt er ook nog een dubbele bies aan toevoegen. Zit plof kussens zijn wij geen voorstander van. Wilt u deze toch? Dan is de plofbox variant de beste optie. Nieuwe plofkussens kopen, bestel de Plofkussens op maat 10% groter dan gemeten.

bankkussen-tuin

Rugkussens op maat

Voor een fijne zit is een goed rug kussen net zo belangrijk als het zit kussen. Bij Kussen Allure bieden wij als enige zoveel keus betreft Rugkussens op maat. Dus naast de veel voorkomende plof en strakke rugkussens. Bieden we ook curve kussens en rug kussens aan met een graden hoek aan. Rug kussens met een verstek hoek is ook een van de vele mogelijkheden van Kussenallure.

Voor een fijne zit is een goed rug kussen net zo belangrijk als het zit kussen. Kussen Allure bied als enige zoveel keus betreft rugkussens op maat. Dus naast de veel voorkomende plof en strakke rugkussens. Bieden we ook curve kussens en rug kussens aan met een graden hoek aan. Rugkussens op maat met een verstek hoek is ook een van de vele mogelijkheden van Kussenallure

Loungebank kussens kopen

Zitkussens op maat

Zitkussens op maat heeft Kussen Allure in alle soorten en maten. Kussens voor op stoelen, maar ook voor op de lounge bank of dergelijke. Deze kussens worden geleverd in diverse stoffen en in elke gewenste afmeting. De vierkante vorm staat vast, voor de rest is de keuze geheel aan u.

sierkussens bestellen

Sierkussens bestellen

De naam zegt het eigenlijk al: sierkussen, om iets te versieren, Ook wel interieur kussen of deco kussen genoemd. Sierkussens op maat zijn bijna niet weg te denken in het dagelijks leven. En er zijn er natuurlijk genoeg. Maar op maat bij u thuis op de bank/ caravan/ loungebank. Dat kunt u alleen bij Kussenallure bestellen.