Sunbrella 

Sunbrella is een betrouwbare leverancier die al jarenlang stoffen levert naar ieders tevredenheid. Al meer dan 50 jaar is Sunbrella de absolute nummer 1 in technisch textiel. Mensen hebben goede redenen om eerst naar Sunbrella te kijken als ze stoffen zoeken. Niemand anders biedt zoveel onder één en dezelfde innoverende, stijlvolle merknaam.

 

Onderhouds vriendelijk

De Sunbrella-producten zijn onderhoudsvriendelijk. Alle Sunbrella-stoffen zijn bestand tegen uv-straling, waterafstotend en vuilwerend, maar tegelijkertijd ademend. Dat wil zeggen: Wie sunbrella koopt weet dat hij jarenlang er plezier van heeft!

 

 

Extreem duurzaam

De stoffen van Sunbrella bestaan uit in de massa geverfd acryl. De kleurpigmenten worden al in het begin van het productieproces gemengd in het hart van de vezels zelf, nog voordat de draad wordt getrokken. Daardoor zijn de Sunbrella kleuren bestand tegen de schadelijke effecten van de zon en slechte weersomstandigheden.

Innovatie

Geen enkele andere onderneming engageert zich zo sterk om het leidend merk te zijn in de wereld van technisch textiel, met innovaties die perfect aansluiten bij de leefwijze van vandaag. Meer kwaliteit, meer kleur en meer stijl: daarmee biedt de volgende Sunbrella generatie meer mogelijkheden dan ooit. En daar zijn wij als Kussen allure erg trots op.