Tuinbank kussen

Een tuinbank kussen bestellen die bestand is tegen alle extreme weertypes kunt u doen bij een tuincentrum, woonwinkel of bouwmarkt. Beter is het om hiervoor een specialist op het gebied van kussens op maat te benaderen, zoals Kussen Allure. Wij garanderen u dat onze kussens jarenlang meegaan, dankzij de kwalitatief hoogstaande materialen die wij voor de productie van onze kussens gebruiken.

Een tuinbank kussen die volledig naar uw smaak is

Een tuinbank kussen die volledig naar wens is. U moet geluk hebben zo’n kussen bij een reguliere winkel te vinden. Maar weet u van tevoren of dit kussen lang meegaat? Waarschijnlijk niet. Met een kussen van Kussen Allure bent u daar wel van verzekerd. Wij maken namelijk kussens van kwalitatief goed schuim, dat zorgt voor optimaal zitcomfort.

Bovendien zijn de hoezen gemaakt van waterafstotende stof, die ook nog eens kleurvast is. Uv-stralen maken geen kans en schimmelvorming al helemaal niet. U wilt natuurlijk wel dat uw tuinbank kussen er mooi uitziet. Daarom kunt u bij Kussen Allure uit een ruim assortiment aan stoffen kiezen, in verschillende kleuren en printjes. Er zit vast een stofje bij dat naar uw smaak is.

tuinbank kussen

Afwijkende maten

Een tuinbank kussen in een standaardvorm is verkrijgbaar via onze webshop. Hoe hoeft enkel de 4 stappen van ons online keuzemenu te doorlopen. Wilt u een tuinbank kussen in een afwijkende maat of vorm bestellen? Dan raden wij u aan om even te overleggen met één van onze adviseurs. U kunt hen bereiken door te bellen naar 06-47185070.

Meest bekeken: Buiten kussens op maat | Loungekussens op maat bestellen | Sierkussens bestellen