Tuinkussens bestellen

Tuinkussens bestellen

Bij Kussen Allure kunt u tuinkussens op maat online bestellen. Heel handig, want u hoeft uw huis er niet voor te verlaten. Uw kussens worden namelijk aan huis of op de zaak bezorgd en dat al binnen 14 dagen. Kussen Allure is sinds jaar en dag bedrijven en consumenten van dienst.

Of u nu als ondernemer kussens voor de stoelen op uw terras nodig heeft of tuinkussens voor op uw bankje in de achtertuin wilt bestellen, onze specialisten helpen u graag.

Tuinkussens bestellen: win advies in over het onderhoud

Online tuinkussens bestellen bij Kussen Allure is helemaal niet moeilijk. U volgt namelijk gewoon de 4 stappen van het keuzemenu. Bij de eerste stap geeft u aan welk type kussen u nodig heeft. Bij de tweede en derde stap geeft u respectievelijk uw voorkeur voor de vulling en de stof aan. In de laatste stap bepaalt u welk formaat kussen u wilt bestellen.

Binnen 2 weken kunt u genieten van uw nieuwe tuinkussens. Natuurlijk is het onderhouden van uw kussens erg belangrijk. Gelukkig hebben onze kussens weinig onderhoud nodig. Een kleine wasbeurt is al voldoende om de kussens schoon te krijgen. Sommige kussens hebben echter een specifieker onderhoud nodig.

Voor informatie over het onderhoud van uw tuinkussens kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 06-47185070. Wij voorzien u graag van deskundig advies.

Meest bekeken:
Kussen voor loungeset | Tuinbank kussen | Buitenkussens online