Tuinkussens op maat kopen

Tuinkussens op maat kopen is meestal niet mogelijk bij een regulier tuincentrum of doorsnee meubelwinkel. Dus waar moet u dan naartoe als u tuinkussens op maat wilt laten maken? Naar Kussen Allure natuurlijk. U hoeft eigenlijk zelfs niet eens langs te komen, want u kunt een bestelling voor kussens op maat gewoon online aan ons doorgeven. Doorloop de stappen van ons keuzemenu, dan gaan wij direct voor u aan de slag.

Tuinkussens op maat kopen: afwijkende formaten en vormen ook mogelijk

Uw tuinkussens op maat samenstellen en kopen middels een keuzemenu biedt u de zekerheid dat u tevreden bent met het eindresultaat. U kunt namelijk zelf een stof kiezen die u aanstaat en ook de dikte van het schuim bepalen. Vindt u echter in de webshop niet het kussen dat u graag wilt bestellen? Dan betekent dan niet automatisch dat Kussen Allure uw gewenste kussens niet kan maken.

Wanneer u een kussen in een afwijkende vorm of een ander formaat zou willen, dan kunt u het best even contact met een adviseur van Kussen Allure opnemen. Hij of zijn kan dan uw wensen bespreken en bekijken wat mogelijk is. Eventueel kunt u ook een zelf een mal maken, waarop wij een ontwerp voor een kussen kunnen baseren.

Tuinkussens op maat kopen doet u bij Kussenallure!

buitenkussens op maat kopen
Tuinkussens

Kussen Allure de specialist

Tuinkussens op maat kopen doet u bij Kussen Allure. Wij zijn immers de specialist als het om kussens op maat maken gaat. Wij zien uw bestelling graag tegemoet. Wilt u één van onze adviseurs spreken? Dat kan, door te bellen naar 06-47185070.

 

Meest bekeken: Loungeset kussens online | Outdoor kussens kopen