Tuinkussens

Goede kwalitatieve tuinkussens zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze tuin. Naast het vele standaard aanbod tuinkussens wil Kussen Allure graag de mogelijkheid bieden voor tuinkussens op maat. Of het nu voor tuinstoelen, ligbedden of ligstoelen is, met een hoge of een lage rug. KussenAllurelevert voor elke tuinmeubel de perfecte kussens volledig op maat. Bij Kussen Allure kunt u terecht voor prachtige tuinmeubel kussens op maat. Dit kan via onze webwinkel of op afspraak met persoonlijk advies.

Wij streven ernaar producten te leveren die geheel naar uw wens zijn, ook afwijkende vormen of maten zijn hierbij welkom. Uw mooie, topkwaliteit tuinkussens, die bovendien wat afmetingen betreft perfect zullen passen, worden binnen maximum 14 dagen aan huis geleverd. Voor vragen of een vrijblijvende offerte kunt u telefonisch contact op nemen of een e-mail sturen. Kussen Allure zorgt ervoor dat u snel antwoord krijgt en dat u binnen twee weken uw topkwaliteit tuinkussens op maat heeft.

kussen voor loungebank kopen
Matras op maat

Waterwerende tuinkussens

Al onze buitenstoffen zijn speciaal behandeld met een water werende coating. Op deze manier zijn de tuinkussens beschermd tegen alle weer invloeden. Bovendien blijft deze water werende coating jarenlang zitten, zodat u zorgeloos kunt blijven genieten van uw tuinkussens.

Onze kussens voor in de tuin zijn niet alleen beschermd tegen slechte weersomstandigheden, maar ook tegen andere invloeden, zoals olie, inkt, zeewater, huidvet, frisdrank en meer. Knoeit u nu per ongeluk op het tuinkussen? Geen probleem. Dan staat u op, klopt het af, en gaat u weer zitten. Alle hoezen zijn wasbaar (behalve kunstleer natuurlijk). Kunstleer kunt u afwassen met een vochtige doek.

 

Ligbed tuinkussens

Ligbed tuinkussens voor uw ligbed maken we precies op maat zoals u dat wenst.

Dit model tuinkussen maken we uit twee kussens met een middenstuk aan elkaar. Zo kunt u de kussens onder elk gewenste hoek zetten om lekker van het zonnetje te genieten. Mede daardoor kunt u ze ook nog eens omdraaien. Dit ook voor beter behoud van het schuim in het tuinmeubel kussen.

Ook kunnen we ligbed kussens maken met een elastische band of is er een extra optie om een hoofdkussentje toe te voegen.

 

buiten kussens op maat

Tuinkussens opnieuw stofferen

Naast het op maat maken van tuinkussens, kunt u bij ons ook terecht wanneer u goed schuim in uw tuinkussens heeft. Wij kunnen de hoezen vernieuwen of het kussen in zijn geheel namaken. Bij het namaken van tuinkussens of het vernieuwen van de hoezen is het natuurlijk van groot belang dat de maten precies kloppen. Daarom vragen wij u hierbij wel of u duidelijke foto’s van de betreffende tuinkussens maakt, het kussen naar ons toestuurt of afgeeft op ons bezoekadres. Voor een bezoek aan onze showroom kunt u het beste even bellen voor een afspraak.

Opa's wijze raad

Opa's wijze raad

Alle stoffen voor tuinkussens op maat zijn waterafstotend, anti-schimmel, kleurvast en wasbaar op 30 graden. Bij Kussenallure koopt u all weather kussens.

Opa's wijze raad

Alle stoffen voor tuinkussens op maat zijn waterafstotend, anti-schimmel, kleurvast en wasbaar op 30 graden. Bij KussenAllure koopt u all weather kussens.

Opa's wijze raad