Waterafstotende kussens

 

Waterafstotende kussens

Waterafstotende kussens, een droom voor de buitenmens. Al onze buitenkussens zijn watervast, zodat ze niet steeds van binnen naar buiten verhuisd hoeven te worden. De waterafstotende stoffen van onze kussens zijn zo gemaakt, dat ze het gehele jaar buiten gebruikt kunnen worden.Tevens zijn onze waterafstotende stoffen goed te gebruiken in de water sport. Zoet of zout water heeft bijna tot geen invloed op de stoffen.

 

 

 

 

 

Waterbestendige stoffen

Onze kussens worden speciaal ontwikkeld om gedurende het hele jaar buiten te worden gebruikt. De hoezen zijn niet alleen waterdicht, maar ook gegarandeerd resistent tegen invloeden van dauw, transpiratie, rot en het weer.

Sneldrogend en ademend

Onze kussens, ideaal voor buiten gebruik, bestaan uit olefin-vezels die zich kenmerken door hun uitstekende weerstand tegen vocht en chemicaliën. De combinatie van dit soort vezels met een ademende stof staat garant voor supercomfortabele, sneldrogende kussens.

Afwasbare kussens

In de warme zomerdagen is het natuurlijk heerlijk om buiten te eten. Alleen wordt er dan wel eens wat geknoeid. Met onze kussens is dit geen probleem, ze zijn eenvoudig te reinigen: gewoon even afborstelen met water en zeep. Voor wat hardnekkigere vlekken, kunt u de kussens ook wassen op 30 graden, wij raden aan om ze daarna te strijken om de finish opnieuw te activeren.