Waterafstotende kussens

Waterafstotende kussens, een droom voor de buitenmens. Al onze buitenkussens zijn watervast, zodat ze niet steeds van binnen naar buiten verhuisd hoeven te worden. De waterafstotende stoffen van onze kussens zijn zo gemaakt, dat ze het gehele jaar buiten gebruikt kunnen worden.Tevens zijn onze waterafstotende stoffen goed te gebruiken in de water sport. Zoet of zout water heeft bijna tot geen invloed op de stoffen.

waterafstotende kussens

Waterbestendige stoffen

De waterafstotende kussens worden speciaal ontwikkeld om gedurende het hele jaar buiten te worden gebruikt. De hoezen zijn niet alleen waterdicht, maar ook gegarandeerd resistent tegen invloeden van dauw, transpiratie, rot en het weer.

Sneldrogend en ademend

Waterafstotende kussens zijn idieaal voor buiten gebruik. De stof wordt gemaakt van olefin vezels of een acryl vezels die zich kenmerken door hun uitstekende weerstand tegen vocht en chemicaliën. De combinatie van dit soort vezels met ademende stof staat garant voor een supercomfortabele, sneldrogende buitenstof.

Afwasbare kussens

In de warme zomerdagen is het natuurlijk heerlijk om buiten te eten. Alleen wordt er dan wel eens wat geknoeid. Met onze kussens is dit geen probleem, ze zijn eenvoudig te reinigen: gewoon even afborstelen met water en zeep. Voor wat hardnekkigere vlekken, kunt u de kussens ook wassen op 30 graden, wij raden aan om ze daarna te strijken om de finish opnieuw te activeren.

Sunbrella

Sunbrella is een betrouwbare leverancier die al jarenlang stoffen levert naar ieders tevredenheid. Al meer dan 50 jaar is Sunbrella de absolute nummer 1 in technisch textiel. Mensen hebben goede redenen om eerst naar Sunbrella te kijken als ze stoffen zoeken. Niemand anders biedt zoveel onder één en dezelfde innoverende, stijlvolle merknaam.

 

 

Sunbrella Furniture Fabrics

 

 

Onderhouds vriendelijk

De Sunbrella-producten zijn onderhoudsvriendelijk. Alle Sunbrella-stoffen zijn bestand tegen uv-straling, waterafstotend en vuilwerend, maar tegelijkertijd ademend. Dat wil zeggen: Wie sunbrella koopt weet dat hij jarenlang er plezier van heeft!

Innovatie

Geen enkele andere onderneming engageert zich zo sterk om het leidend merk te zijn in de wereld van technisch textiel, met innovaties die perfect aansluiten bij de leefwijze van vandaag. Meer kwaliteit, meer kleur en meer stijl: daarmee biedt de volgende Sunbrella generatie meer mogelijkheden dan ooit. En daar zijn wij als Kussen allure erg trots op.

Extreem duurzaam

De stoffen van Sunbrella bestaan uit in de massa geverfd acryl. De kleurpigmenten worden al in het begin van het productieproces gemengd in het hart van de vezels zelf, nog voordat de draad wordt getrokken. Daardoor zijn de Sunbrella kleuren bestand tegen de schadelijke effecten van de zon en slechte weersomstandigheden.

Stoffen

Sunproof

Het merk Sunproof staat voor een betrouwbare partij in het leveren van buitenstoffen. Kussenallure is met trots gespecialiseerd in het leveren van Sunproof-stoffen voor in- en outdoor, aan particulieren, bedrijven in o.a. de meubel-, tuinmeubel-, boten-, office- en projectindustrie.

 

Milieuvriendelijk

Geweven van 100% olefin-garen. Sunproof heeft ervoor gekozen om de beste kwaliteit Olefin te gebruiken. Olefin verven is milieuvriendelijk, omdat er geen verfbadprocessen worden gebruikt, waardoor er geen vervuiling kan ontstaan.

Weerbestendig

Door de olefin-vezels, die zich kenmerken door hun uitstekende weerstand tegen vocht en chemicaliën, is de stof slijtvast, sneldrogend, absorberend en ademend. De stof is resistent tegen invloeden van dauw, transpiratie, rot en het weer. Zo blijven de overtrekken van uw kussens extra lang mooi!

UV bestendig

Sunproof heeft het UV-standard 801 certificaat verkregen, wat betekent dat de Sunproof stoffen van dermate hoge kwaliteit zijn, dat deze meer dan 97% UV-straling tegenhouden. Dit betekent dat deze stof niet zal verkleuren door de zon! De kussenhoezen blijven dus de kleur behouden die zij oorspronkelijk hadden.