Zitkussens op maat

Zitkussens op maat heeft Kussen Allure in alle soorten en maten. Of u nu een rond zitkussen wilt of een strak recht zitkussen, Kussen allure maakt al uw zitkussens op maat. We maken zit kussens voor op stoelen, maar ook voor op uw lounge bank of dergelijke.

De zitkussens op maat worden geleverd in diverse stoffen en in elke gewenste afmeting. De gekozen vorm staat vast, voor de rest is de keuze geheel aan u. Uiteraard heeft Kussen Allure ook op het gebied van zitkussens een grote keuze, de laagste prijs en een snelle levertijd. Voor onze zit kussens gebruiken wij standaard SG35 schuim. Het is een stevige zit voor langdurig intensief gebruik. Voor afwijkende vormen, neemt u contact op met een van onze adviseurs.

Zitkussens op maat

Zittings hardheid

De voorkeur van de schuimhardheid wat wij het liefst hanteren voor de zit kussens is de in Nederland gefabriceerde SG 35 schuim. SG staat voor soortelijk gewicht per kubieke meter. Dus een kubieke meter weegt dan 35 kilo gram. Dit is een stevige fijne zit voor langdurig gebruik.

Wij zijn van mening dat de kussens zo zijn mooie pasvorm langer behouden. De SG25 is perfect voor de rug of zit kussens van 10cm dikte en meer. Natuurlijk kunt u de hardheid zelf bepalen in het keuze menu. De SG35 meer dan voldoende voor intensief gebruik. (meest gekozen)

Het is belangrijk dat zitkussens comfortabel zijn en een stof hebben die slijtvast, kleurvast en vuilafstotend is, zodat ze bestand zijn tegen de zon wanneer ze buiten worden gebruikt en zelfs tegen een lichte regenbui. Elk van onze stoffen heeft zijn eigen kenmerken. Er is een ruime keuze aan stoffen beschikbaar in verschillende budgetten.

Ontspannen op de loungeset in de tuin, of op de keukenbank thuis, is een goede manier om een lange werkdag af te sluiten. Het is wenselijk om comfortabel te zijn. Dit is niet zo moeilijk als het lijkt. Onze aangepaste zitkussens zijn ontworpen voor comfort. Bovendien zijn ze visueel aantrekkelijk. Waar wacht je op? Begin meteen met ontwerpen.

Er zijn verschillende zitkussens op maat online beschikbaar. Wilt u onze tuinkussens of loungekussens bekijken? Deze loungeset kan buiten worden gebruikt voor extra comfort en ontspanning tijdens zonnige middagen of zwoele avonden. Hoogwaardige materialen worden gebruikt voor de verschillende soorten op maat gemaakte zitkussens die bijdragen aan een comfortabele zithouding. Er is een selectie van verschillende modellen beschikbaar voor de buitenkussens, die met elkaar vergeleken kunnen worden. Op die manier kunt gebruik maken van het zitkussen op maat dat optimaal aansluit bij uw specifieke wensen.

Terras zitkussens

Als u een Horecazaak bezit, wilt u natuurlijk een mooi terras met een perfecte presentatie. Wij van Kussenallure helpen u daar graag een handje bij. U kunt de zitkussens op maat via de webwinkel van Kussenallure bestellen. Of u neemt direct contact met ons op om zo geheel vrijblijvend een afspraak te maken met een van onze vakkundige adviseurs. En binnen twee weken bezit u mooie zitkussens op maat.

Zitkussen met uitsparing

Heeft u een bepaalde wens betreft de vorm van u zitkussen? Wij maken het!! Zitkussen op maat met bijvoorbeeld een ronde kant of met een uitsparing zijn voor ons een uitdaging. (zie foto) Als voorbeeld. Wij komen dan ook graag op locatie voor een eventuele opmeet afspraak. Of stuur een tekening/mal voor een vrijblijvend advies.

Opa's wijze raad

Opa's wijze raad

Zitkussens op maat van Kussen Allure gaan erg lang mee. Wij raden een SG35 Polyether aan als zitkussen. Lekker stevige zit die jaren meegaat en vorm behoud.